Een nieuw bericht!

Zie hier, een nieuw schrijfsel op de Servië- blog! De grote vakantie is net begonnen, en dat betekent dat het niet meer heel lang duurt voordat wij naar Servië hopen te vertrekken. Om precies te zijn, nog 12 en een halve week.

Een week geleden hadden we met het hele team een meeting om alles te bespreken. Na een goede uitkomst van de bakkersactie zat het enthousiasme er nog steeds goed in! Wat hebben we veel besproken! Zo gaan we opnieuw bakken, maar dit keer gaan we zelf taarten bakken i.p.v. dat een echte bakker dat doet. Ambachtelijke taarten, wie wil dat nou niet?

En, omdat iedereen dat enthousiasme heeft laten merken hebben we er een nieuwe deelnemer bij. Wilfrand doet sinds kort ook mee, en is een welkome toevoeging aan het team.

Meer informatie en data volgen binnenkort en tot het volgende schrijfsel!

Een nieuw bericht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven