Het Benefietconcert

Zaterdag 7 september was het dan zover. Het benefietconcert! Allereerst een woord van dank aan de mensen van het Serviëteam die hier hun bijdrage aan geleverd hebben. Wat was het een succes!

De muzikale invulling van de avond werd verzogd door Lennert & Maria Knops op orgel, piano en harp. Christelijk Koor ‘Rejoice’ o.l.v. Jan Peter Teeuw verzorgde ook muzikale invulling, alleen dan met stem. Wat een prachtige liederen werden er gezongen! ‘Hallelujah’ wat in het Hebreeuws ‘Glorie aan God’ betekend. Mooi om dat op zo’n avond te zingen!

Op papier schieten woorden eigenlijk een beetje tekort om te kunnen beschrijven hoe de muzikale intermezzo’s en het koor klonken. Om het echt te beleven had u er bij moeten zijn. Een prachtige avond, met gevarieerde maar ook bij elkaar passende muziek.

Dank aan de musici voor het spelen op de instrumenten, dank aan het koor voor het zingen. Maar vooral ook dank aan onze God, want zonder Zijn gaven kunnen wij dit niet.

Ook willen we via deze weg een groot dankwoord uitspreken aan een ieder die gekomen is en gegeven heeft. Het totale bedrag van deze avond heeft €1558, 91 opgebracht! Wat een bedrag is dit, en wat kunnen wij dit goed gebruiken!

Nogmaals, dank aan allen en vooral dank aan onze Grote God!

Het Benefietconcert

Eén gedachte over “Het Benefietconcert

  1. Het was een prachtige avond! En ook ik vind het lied Hallelujah prachtig. Ook mooie opbrengst voor jullie actie. Bij de verdere voorbereiding Gods zegen toegewenst.
    Met hartelijke groet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven