Het is bijna zover!

De laatste vergadering voordat we naar Servië hopen te vertrekken ligt achter ons. Samen met Lotte van Stichting HOE hebben we alles doorgesproken. Zo hebben we het hotel gezien waar we gaan logeren (ziet er erg mooi uit!) en hebben we veel nieuwe ideeën opgedaan. Ik zal een paar van die ideeën toelichten.

Allereerst hebben we een volleybaltoernooi georganiseerd. Dat was een groot succes! In het volgende bericht zal hier meer over gezegd worden.

Ook is er een benefietconcert gehouden voor Servië. Tijdens de pauze werden de zelfgemaakte baksels verkocht, maar ook overheerlijke wafels van ‘Het Wafelmeisje’. Hierover ook meer onder het kopje ‘Benefietconcert’.

We hebben ook een beetje gewerkt aan de taakverdeling. Zo wordt er nu gewerkt aan het kinderprogramma wat we gaan organiseren. Ook weten we nu waar de interesses van iedereen liggen, zodat we ieders talent optimaal kunnen benutten.

Als laatste hebben we nog een leuke actie bedacht. Tijdens de gemeentedag hopen wij auto’s te gaan wassen. De opbrengst daarvan gaat natuurlijk naar Servië. Dus als u tijd heeft en uw auto is vies, 28 september is er vanaf 15.00 een autoschoonmaakservice bij de Sionskerk.

Hopelijk tot dan!

Het is bijna zover!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven